Известие

Collapse
No announcement yet.

156 докато е студена няма ряз,

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
    а и климатроника вече работи на пушка, вътре я прави баня и мисля да правя секс в колата тия дни за сефте
    Хахахахаххаха Честито и после да кажеш как е било Ииии пази тапицерията и тавана
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Абе 156-цата не е много удобна за секс. Хубавото е, че тавана е висок. Иначе малко теничко на седлката опъната на зад и пусната до край. Но пък така се заклещват нещата по-добре

Бе може да се прави секс в нея, но примерно в спорт вагона ще е дооооста по-добре.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

значи за да завършим темата, благодаря на колегите за полезните отговори - след диагностика на комп се оказа че проблема е в ламбда сондата и в непочистена дроселовата клапа, в нещо за високите обороти дето не го знам какво е (жигльор, инжектор, не разбрах). Освен това смених 2 ангренажни ремъка, ролки и обтегачи, термостат, един бюлюк датчици по него и по термометъра, скъсан маншон. След ремонта колата я качихме пак на компютър и за около 1 час я оставихме да работи, после на контакт проверки, после пак да работи и пак проверки и никъде не даде грешки в нито един показател, освен това звука от мотора вече е друг, а и климатроника вече работи на пушка, вътре я прави баня и мисля да правя секс в колата тия дни за сефте. Пробвахме я и върви като изпусната, днес и утре ще я карам насам-натам и после пак ще я кача на компа да видим някъде нещо да не даде отклонение. Пак мерси за съветите.
        Какви пари ти взеха за всичко това?

Comment

за ремонта

Описах го в темата за ремонтите по 156, но всичко общо с ремонта 600 лева. Не е малко, но съм доволен от резултата.
          Alfa 156 2.0 - ех,
          Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
          Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
          Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

но съм доволен от резултата.
            Ся и от секса в нея ако си доволен, всички нии ще сме много доволни......пък ако има и пикчърс са нула време ще станеш любимец на раздела.......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Какви снимки бре колега, направо Live WebCam )))))
              Alfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'

Comment

Comment

Working...
                X